GenCiZ BiZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Resimli Şiir

Resimli Şiir  Empty Resimli Şiir

Mesaj tarafından ßdné^m Salı Haz. 29, 2010 7:49 am

Yüzüm eskiyor damla damla çoğalan hasretinleResimli Şiir  Virgul kapında kahrediyorum günlerce gecelerce… Karanlığın solmuş perdeleri iniyorResimli Şiir  Virgul kısalan günlerimin azalan umutlarına. Kimsesiz bir siyahı evlat edindim nicedir. Bundadır sesi olmayan karanlık günlerimin suskun nağmeleri. Canıma kasteden bu hazan hep yokluğunun eseri.

İnadına sevda yollarındaResimli Şiir  Virgul ışıl ışıl cenneti taşıyorum gözlerimde. Sokak sokakResimli Şiir  Virgul kapı kapı tatlı sözlerini arıyorum yar. Bir yudum suda dinleniyorum yoruldukça. Her yudumdaResimli Şiir  Virgul çiçekli gökkuşağını gördükçe ağlıyor siyahım. Durgun göz yaşlarıma ay düşüyor yarResimli Şiir  Virgul yorgun güzelliğimle gülümsüyorum şiirlrrde. Derin hüzünlerde boğulsam da sensizResimli Şiir  Virgul her şey olurum dizelerinde…

YağmurResimli Şiir  Virgul rüzgar ve sonbahar ben değil miyim ki… Hepsi hatırlatmaz mı beni söyle. Benim gözyaşım değilmi her damlaResimli Şiir  Virgul bağrına dolan her yönsüz esintiResimli Şiir  Virgul dökülen her kuru yaprak ellerim değil mi… Zamansız mekansız her yerde ölümsüz olmak sunuldu gülüşlerimleResimli Şiir  Virgul kabul et. Avuç içlerine kondu teklifsiz masum bir öpücük.

Gerçek yada rüya…

Resimli Şiir  Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x600 and weights 245KB.
Resimli Şiir  Bkyyyyfb9

Yapraklarını göğsünde dinlendirmek isteyenResimli Şiir  Virgul başı arşa uzanıp sana değemeyen mahzun bir goncayım şimdilerde. Tatlı canıma eziyet eder yanı başımdaki yokluğun. DalsızResimli Şiir  Virgul budaksız gövdemi sarar mı mavin yeşilin söyle… Toprağa tutunamayan kökleriyle bir gül yetişir mi sevdalı bağrında…

Dermansızım… Yağmalanmış düşlerimin mateminde gömüyorum yarınlarımı kefensiz. Sensizliğin boğazına sarılıyorResimli Şiir  Virgul hasretlerin avazında ağıtlar yakıyor göz yaşım. Her damla düştükçe göğsüneResimli Şiir  Virgul canlanıyor hakikatler. Ah bir bilseler her şey düşte kaldıResimli Şiir  Virgul bıçak kemiğe dayandı bir bilseler.

Susmalıyım şimdi…

Resimli Şiir  Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x600 and weights 382KB.
Resimli Şiir  Bkyyyyyyyyyyyyyyyyck7

Sustukça her dem taze kalmalı bu sarı sonbahar. Eylül de bitiyormuş meğer yerini bulamayınca yürekte. Kapıları çalıp kaçan bir çocuk gibi saklandım bıraktığın karanlıklara. Sobele beni aşka hadiResimli Şiir  Virgul bıraktığın gibiyim. Başka gölge düşürmedim dokunmadığın sevdama. Gel hadi bul beniResimli Şiir  Virgul gözlerimin içine girResimli Şiir  Virgul kaybol hatta… Yüreğinle sarResimli Şiir  Virgul sarmala…

Eylüle saklandı umutlarımResimli Şiir  Virgul yüreğinin aralığında sobele beniResimli Şiir  Virgul sevdim seni yar. Gece saçlarıma dokun hadi çoğalt sevinçleri. Gözlerimin mehtabında lal dudaklarımı kucaklaResimli Şiir  Virgul azalt hüzünleri. Cümle alem bilmeli; sevdam istila ederken gönlünüResimli Şiir  Virgul günah defterinden silinmeli her bir satır. Bu sevdanın sevinci en büyük sevaptır yar. Sen de bil…

Uzaktaki yakınımResimli Şiir  Virgul
YangınımResimli Şiir  Virgul
Tutuştuğum bir başınalığımResimli Şiir  Virgul

Resimli Şiir  Wol_errorThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 600x600 and weights 100KB.
Resimli Şiir  Bky55oe1

ßdné^m
ßdné^m
Admin
Admin

https://gencizbiz.forumdizini.com