evanescence'm günlügü =)
2 posters
GenCiZ BiZ :: Yaşam :: Günlüklerimiz
1 sayfadaki 1 sayfası
evanescence'm günlügü =)
13.08.2010
Sevgili Günlük
Ramazan ayında oldugumuz için oruç tutuyorum zor dogrusu insan karşısında görüpte yiyememesi çook kötü ,ama her şeye ragman mutlu sayılırım okudugum kitap çok hoşuma gitti.
okurken içinde kayboluyorum kitap okumak çok güzel,okulaların açılmasına biraz daha var arkadaşlarımı özledim Eda'yı Seda'yı yaz boyunca Eda'yı hiç göremedim okullar başladıgında onaa sımsıkı sarılıcam 8.sınıf oldum off acaba zrmu merak ediyorum ,,,,neyse bugünlükte bu kadar bb sevgili günlügüm seni çook seviyorum
Sevgili Günlük
Ramazan ayında oldugumuz için oruç tutuyorum zor dogrusu insan karşısında görüpte yiyememesi çook kötü ,ama her şeye ragman mutlu sayılırım okudugum kitap çok hoşuma gitti.
okurken içinde kayboluyorum kitap okumak çok güzel,okulaların açılmasına biraz daha var arkadaşlarımı özledim Eda'yı Seda'yı yaz boyunca Eda'yı hiç göremedim okullar başladıgında onaa sımsıkı sarılıcam 8.sınıf oldum off acaba zrmu merak ediyorum ,,,,neyse bugünlükte bu kadar bb sevgili günlügüm seni çook seviyorum
evanescence'm- Aktif Üye
Geri: evanescence'm günlügü =)
HMM bugün oruç tutmuyorum isdedigin zamn yemek yemek çok güzell neyse sonunda antremana gidecegim ebru ile anlaştık dün iftera aysun ablamlara gittik çok güzelö bi akşamdı tavla oynadık kardeşimle ama hep o yendi bide ardından hava yapınca yumrugu gözünün üstüne inderesim geldi ama hiç kitabım aklmadı off sır saklaya bilirmiisnde bitti şimdi yeni kitap alıcagım hayat fena degil ama ailemin davranışları tabiikie bni yine mutsuz ediyo
evanescence'm- Aktif Üye
Geri: evanescence'm günlügü =)
Canm Müdahale Gibi olmasn Ama Bn bi Kİtap Biliyorum anne Frankın Günlüğü O Kitap Çok Güzel onu alabilirsin ..
GenCiZ BiZ :: Yaşam :: Günlüklerimiz
1 sayfadaki 1 sayfası