GenCiZ BiZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşk Nickleri

3 posters

Aşk Nickleri Empty Aşk Nickleri

Mesaj tarafından ßdné^m C.tesi Haz. 26, 2010 3:39 pm

Nickleri eklemeye devam ediyoruz, haziran 2010 aşk nickleri şöyle:

aşık oldum anlamadım yakın oldum uzaklaştın birde baktım ki benden iyice ayrıldın.

Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın.

ßir elimde silah birinde Kuran, Geldi diyorlar bak $ehitlik sıran !! ßabam bile olsa karşımda duran, Önce V A T A N sonra V A T A N

ßiz Denizci Değiliz ki Her Limanda Sevgilimiz Olsun Biz Jandarma Komandoyuz Dağlar Sağolsun

Gün geçer gece gelir Yaşam biter ölüm gelir Geçsede zaman unutulduğunu sansada insan Her önemli günde akla ilk yürekten sevilen gelir

Kalbim seni taşıyamayıp birgün durursa Ruhum ebedi sonsuzluğa kavuşursa Melekler sorguya başladığında 3 sözüm olacak $€VDİM $€VİYORUM $€V3CEĞİM

hayata 3 yanlış yaptım biri doğmak biri büyümek biride yaşamak ama birtanede doğru yaptım oda seni sewme ama üzgünüm güzelim 3 yanlış 1 doğruyu götürür

ß!r g~ün @´şık olurs@m €m!n ol s@n@ @´şık olurum...

GüZeL gÜnLeRi İpLe dEğİl HaLaTlA çEkİyOrUm SeNi ÇoOk SeWiOrUM
ßdné^m
ßdné^m
Admin
Admin

https://gencizbiz.forumdizini.com

Aşk Nickleri Empty Geri: Aşk Nickleri

Mesaj tarafından EyUpLu_CıLqIn_KıS Salı Haz. 29, 2010 3:43 pm

ßdné^m demiş ki:Nickleri eklemeye devam ediyoruz, haziran 2010 aşk nickleri şöyle:

aşık oldum anlamadım yakın oldum uzaklaştın birde baktım ki benden iyice ayrıldın.

Aşk bir güle benzer çiçek kısmında aşkın sonsuzluğunu yaşarsın ,diken kısmında ise sonsuz acıları yaşarsın.

ßir elimde silah birinde Kuran, Geldi diyorlar bak $ehitlik sıran !! ßabam bile olsa karşımda duran, Önce V A T A N sonra V A T A N

ßiz Denizci Değiliz ki Her Limanda Sevgilimiz Olsun Biz Jandarma Komandoyuz Dağlar Sağolsun

Gün geçer gece gelir Yaşam biter ölüm gelir Geçsede zaman unutulduğunu sansada insan Her önemli günde akla ilk yürekten sevilen gelir

Kalbim seni taşıyamayıp birgün durursa Ruhum ebedi sonsuzluğa kavuşursa Melekler sorguya başladığında 3 sözüm olacak $€VDİM $€VİYORUM $€V3CEĞİM

hayata 3 yanlış yaptım biri doğmak biri büyümek biride yaşamak ama birtanede doğru yaptım oda seni sewme ama üzgünüm güzelim 3 yanlış 1 doğruyu götürür

ß!r g~ün @´şık olurs@m €m!n ol s@n@ @´şık olurum...

GüZeL gÜnLeRi İpLe dEğİl HaLaTlA çEkİyOrUm SeNi ÇoOk SeWiOrUM

EyUpLu_CıLqIn_KıS
Yeni Üye
Yeni Üye

Aşk Nickleri Empty Geri: Aşk Nickleri

Mesaj tarafından Tuqche~ßaßy Salı Haz. 29, 2010 4:37 pm

Off Choq Süfe Bnlaarr Aşk Nickleri Icon_twisted

Tuqche~ßaßy
Yeni Üye
Yeni Üye

- Similar topics