GenCiZ BiZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşk Nickleri 2

Aşk Nickleri 2  Empty Aşk Nickleri 2

Mesaj tarafından ßdné^m C.tesi Haz. 26, 2010 3:47 pm

Ne demişler aşıksan vur saza şöförsen bas gaza, buna göre aşıklar için msn nickleri, aşık msn nickleri, aşk nickleri şunlar:

(¯`•¸·´¯)ayrılık ayırdı kalbimi ikiye sende gittin ellere (¯`·¸•´¯)

Hayat bisiklete binmek gibidir pedalı çevirmeye dev@m ettiğiniz sürece DÜŞMEZSİNİZ...

ßeLkide çocuk qibi oturup aqLayacaqım Ne kadar çok sevSemde Seni unutacağım

Sãnã šęñi ãñlãtãmãm çünkü šęñi kęñdïmę šãklãdım..!

SEV SENİ SEVENİ KIYMET NEDİR BİLENİ HİÇ BOŞUNA ARAMA BIRAKIPTA GİDENİ

damardan girdi yine hüznün gözümün önünde kaldı adi yüzün

CiDdİySeN sOnUnA kAdAr VaRıM dAlGaYsAn GüZeL sÖrF yApArImM

KaPıyı KaPaT SeSSizcE RaHaTsıZ ETTin YeTeRiNcE MecBuRSaN KoNuŞmaya SoN SöZüNü SöYLe!!..

Hayat bu işte; kanatlanıp gitmek dururken, dört duvar içinde hapsolursun...Yaşamak için bir neden araken ÖLMEK için ßuLuRSuN....

DÜNY@ M@LI ELDE İKEN DÜŞM@N DOST OLUR @M@ ELDE HİÇ BİR ŞEY K@LM@YINC@ DOST BİLE DÜŞM@N OLUR

hayat hoştur yarısı boştur elinde okul kitapları koştur ALLAH koştur

Bu KiTaBı SeNLe YaZMaYa BaŞLaDıM SeNLe BiTiRDiM aMa Ne YaZıKKi SeN iÇiNDe YoKSuN

Bir sevgiliye soylenecek en guzel soz 'Fener Turkiye kupasini alana kadar seni sevecegim'

AyRıLıKlAr ZoRmUş BeNi HaSrEt YoRmUş HeR bAşLaNgIç BiR sOnMuŞ

*Aşkınla sararıp solacak kadar, Sevginle bahtiyar olacak kadar Uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın ?

Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...

belalıyım belalı bu gönül sana sevdalı eger sana bişey olursa yakarım bu dünyayı

Hayatıma bir sürü prens girdi ama kalbimin tahtında her zaman sen oturdun...

sevmek masaldan, sevilmek yalandan ibadettir

yaprak değil çiçeğim hayal değil gerçeğim sana tek ve son bir sözüm var seni ölene dek seveceğimmm

aşk nickleri, aşk sevgi, msn nickleri
ßdné^m
ßdné^m
Admin
Admin

https://gencizbiz.forumdizini.com

- Similar topics